Σχετικά με εμάς

H Εταιρεία μας είμαστε Εμείς: Η «Σύγχρονη  Εστία» μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, εξελίσσεται και διευρύνει τους ορίζοντές της διεθνώς με το καινούριο Εμπορικό μας Σήμα  "Greek Home". 

Στόχος της Εταιρείας μας είναι η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και η αύξηση των ικανοποιημένων μας πελατών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.  Επιθυμούμε να διαφημίσουμε παγκοσμίως επιλεγμένα ακίνητα και να προσεγγίσουμε επενδυτές στη χώρα μας.

Η Εταιρεία μας εξειδικεύεται στην αγορά της ακίνητης περιουσίας και συγκροτείται από μία ομάδα έμπειρων μεσιτών, οι οποίοι θα είναι στο πλευρό σας σε κάθε στάδιο αγοράς, πώλησης ή μίσθωσης του ακινήτου σας.

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αξιοποιούμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους, υποστηρίζοντας τα συμφέροντά σας και ικανοποιώντας τις ανάγκες σας με αξιοπιστία και ακεραιότητα, κάνοντας τη διαφορά στην αγορά της ακίνητης περιουσίας.  

Διαχειριζόμαστε 15.000 ακίνητα στο νομό Αττικής και πάνω από 2.000 ακίνητα στα Ελληνικά νησιά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Από τη σύσταση της Εταιρείας μας μέχρι σήμερα, έχουμε μεσολαβήσει μεσιτικά για πάνω από 1.000 αγοραπωλησίες ακινήτων.

Υποκαταστήματα : Η Εταιρεία μας έχει ιδρύσει τρία Υποκαταστήματα, στα Βόρεια, τα Νότια και τα Δυτικά προάστια της Αθήνας, με πάνω από 50 εξειδικευμένους ανά περιοχή μεσίτες για πλήρη γεωγραφική κάλυψη των περιοχών της Αττικής και με ειδικό τμήμα που ασχολείται με τα ακίνητα στα ελληνικά νησιά και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η ομάδα μας επεξεργάζεται όλες τις υποθέσεις με υπευθυνότητα και επιλύει με επιτυχία τυχόν ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν σχετικά με την ακίνητη περιουσία.

Η ομάδα μας : Διαθέτουμε πιστοποιημένους εκτιμητές ακινήτων, εξειδικευμένους  Δικηγόρους – Νομικούς Συμβούλους και πολιτικούς μηχανικούς για να συνδράμουν τους εντολείς μας σε κάθε στάδιο της αγοραπωλησίας.

Τμήμα χορήγησης δανείων : Επίσης εξειδικευμένο τμήμα της Εταιρείας μας παρέχει υπηρεσίες χορήγησης στεγαστικών δανείων για να αποκτήσουν οι πελάτες μας το ακίνητό τους με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς.

Golden Visa : Στην Εταιρεία μας υπάγεται και ένα άρτια εκπαιδευμένο τμήμα που διεκπεραιώνει όλη την διαδικασία που απαιτείται για την απόκτηση "GOLDEN VISA ", η οποία προσφέρει αυτόματη πρόσβαση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Συγκέντρωση Απαραίτητων Εγγράφων : Τέλος, οι πελάτες μας μπορούν να επωφεληθούν από το τμήμα της Εταιρείας μας που διεκπεραιώνει τη συλλογή όλων των αναγκαίων από το Νόμο δικαιολογητικών εγγράφων, για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη μεταβίβαση του ακινήτου τους.

Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε!Στατιστικά

50000
Καταχωρημένα ακίνητα
15000
Ικανοποιημένοι πελάτες
2000
Αγοραπωλησίες και Ενοικιάσεις
10
Χρόνια είμαστε εδώ για εσάς!